despre noi

Intreprinderea noastra  are ca obiect de activitate fabricarea acoperirilor pentru piscine, de 15 ani este un producator recunoscut.
Societatea noastra participa in mod regulat din anul 1998 la expozitii internationale, unde sunt prezentate publicului larg acoperisurile pentru piscine dezvoltate si modernizate in permanenta.

In intreprinderea noastra, cu ajutorul tehnologiei moderne de fabricatie, cu angajati cu o experienta de 15 de ani, prin inovare permanenta ne desfasuram activitatea, fabricand modelele noastre de calitate in domeniul acoperirii piscinelor. Inventiile noastre brevetate garanteaza clientilor nostrii acoperirea piscinelor prin solutii individuale, pline de imaginatie, functionale. Fabricarea acestora se face incepand cu anul 2001 conform standardelor de calitate ISO 9001:2000. Produsele noastre sunt testate de institutul LNE din Franța. Prin certificatele emise institutul garanteaza ca acestea corespund standardelor de siguranța nr. NFP 90-309.

Acoperirile de piscine fabricate de societatea noastra la un nivel de calitate de varf, fac fata exigentelor pietei europene, fiind produse foarte indragite si de succes, care  fac fata concurentei oricarui produs din Uniunea Europeana, datorita calitatilor lor superioare si a pretului convenabil.

Constructia unei piscine este o investitie semnificativa, de aceea toata lumea ar dori sa o foloseasca pe o perioada cat mai indelungata. Acest lucru este serios limitat din cauza climei din zona noastra. In urma fronturilor reci, cateodata si in timpul verii zilele sunt mai racoroase, apa din piscina se raceste.  In zilele noroase, cand bate vantul nici nu dorim sa facem baie.

Intr-o oarecare masura putem sa mai prelungim aceasta perioada, prin incalzirea apei din bazin, dar problema se rezolva numai prin acoperirea piscinei.

 

Executam lucrari in toata tara
Toate drepturile rezervate © Piscine-Acoperite SRL